Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Στη Βουλή έως τα τέλη Νοεμβρίου το νομοσχέδιο για τον χωροταξικό σχεδιασμό Έως τα τέλη Νοεμβρίου αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο του ΥΠΕΚΑ για τον χωροταξικό σχεδιασμό και ειδικά για τις πράξεις εφαρμογής στο τμήμα των εισφορών σε γη και χρήμα που πληρώνουν οι πολίτες και αφορά τροποποίηση του νέου οικοδομικού κανονισμού (ΝΟΚ).

Έως τα τέλη Νοεμβρίου αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο του ΥΠΕΚΑ για τον χωροταξικό σχεδιασμό και ειδικά για τις πράξεις εφαρμογής στο τμήμα των εισφορών σε γη και χρήμα που πληρώνουν οι πολίτες και αφορά τροποποίηση του νέου οικοδομικού κανονισμού (ΝΟΚ).
Αυτό ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Νίκος Ταγαράς, σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο Βραχάτι Κορινθίας την Παρασκευή 14/11 και οργάνωσε η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του επιχειρησιακού προγράμματος "Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη" του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, για έργα του προγράμματος σε Κορινθία και Αχαΐα, στην τρέχουσα και την επόμενη προγραμματική περίοδο.

Παράλληλα, πως ανέφερε ο κ. Ταγαράς το 30% του συνόλου του νέου ΕΣΠΑ (Συμφώνου Εταιρικής Σχέσης) 2014-2020 στον τομέα του περιβάλλοντος, θα ξεκινήσει να υλοποιείται μέσα στους πρώτους μήνες του 2015 και ότι το υπουργείο έχει δρομολογήσει έργα που δεν πρόλαβαν να ολοκληρωθούν την προηγούμενη περίοδο και θα ξεκινήσουν να εκτελούνται τους πρώτους μήνες του 2015 ως εμπροσθοβαρή έργα, με άμεση χρηματοδότηση.
ΠΗΓΗ: www.buildnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου